Esküvő

Szemet gyönyörködtető környezet, történelmi múlttal rendelkező falak.

Az élet egyik legszebb pillanata

Menüválasztékunk sokszínű, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, melyet saját catering csapatunk készít el. Az ételeket széles italválasztékunk színesíti, melyet alkoholos és alkoholmentes italcsomagban kínálunk vendégeink részére.

A ház bejáratánál lévő terület alkalmas a vendégek fogadására. Üdvözölni tudják egymást a vendégek, koccintani tudnak egy pohár frissítővel, egészen a szertartás kezdetéig.

Több romantikus helyszínt is ajánlunk a szertartás lebonyolítására, legyen szó akár polgári, akár egyházi szertartásról. Az erdő öreg fáinak árnyékában, egy zöld tisztáson a gyönyörű boldogságkapu alatt, a Vadászház feldíszített teraszán, napsütésben vagy akár egy éjszakai, gyertyafényes szertartás keretében mondhatja ki az ifjú pár a boldogító “Igen!”-t.

A szertartás után programként ajánljuk a násznép részére Erdei Piknikünket. Finom falatokkal, habzóborral, kellemesen telik az idő és nagyszerű színhelye lehet a családi, baráti fotózásnak.

Az esküvői vacsorát rendezvénytermünkben 50 főig tudjuk megvalósítani, ahol a nyitott terasz természetközelivé varázsolja a teret. Nagyobb létszám esetén rendezvénysátrat biztosítunk vendégeink részére, melyet közvetlenül az épület mellett helyezünk el. Menüválasztékunk sokszínű, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, melyet saját catering csapatunk készít el. Az ételeket széles italválasztékunk színesíti, melyet alkoholos és alkoholmentes italcsomagban kínálunk vendégeink részére.

Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk bámulatos virágcsodákkal kiegészítőkkel és dekorációkkal teszi egyedivé és tökéletessé a nagy nap helyszínét.

A Rendezvényközpontunk előtere kiváló táncteret biztosít vendégeink számára, hogy akár hajnalig jól érezzék magukat.

A rendezvények keretében az éjszakát itt töltő vendégek számára 8 db standard szoba és 2 db lakosztály is foglalható. Fölszinti lakosztályunkat

Az esküvőre jó időt nem tudunk ígérni, de egyet igen: ezen a napon mindannyian azért dolgozunk, hogy az esküvő minden pillanata felejthetetlen legyen!