Rólunk

Szeretettel köszöntjük!

A Budai hegyekben, a Pilisi Parkerdő területén, meghitt környezetben várjuk kedves vendégeinket az év minden napján.

Rendezvényközpontunk Budapesttől néhány kilométerre, csendes, erdei környezetben helyezkedik el. Minden évszakban különleges adottságokkal rendelkezik, gyönyörű a téli havas táj és káprázatos a napkelte a tavaszi nyíló virágokkal, friss levegővel, madárcsicsergéssel. Feledteti a város zaját, a rohanást, a mindennapokat. Észrevétlenül a szívünkbe zárjuk és kedvenc helyünkké válik.

Rendezvénytermünk 50 fő befogadását teszi lehetővé, nagyobb létszámú rendezvény lebonyolítását kültéren, rendezvénysátorral biztosítjuk vendégeink részére. A rendezvények keretében az éjszakát itt töltő vendégek számára 8 db standard szoba és 2 db lakosztály is foglalható.

 

Az 1960-as évek elején épült a korszakra jellemző modernista stílusban Barcsay László építész és Prohászka László belsőépítész által gondos aprólékossággal megtervezett Vadászház. A 80-as években felújítási munkálatokon ment keresztül, de az átalakítások az épület korábbi karakterét jelentősen nem változtatták meg. Jelenlegi állapotát őrzi a 2020-as felújítás óta, teljesen új arculattal. A burkolatokat nagyrészt cserélve lettek, új, színes bútorokkal gazdagodtak a ház helyiségei. A szobák hangulatos berendezéssel és kényelmes ágyakkal várják a pihenni vágyó vendégeket. A szobákhoz saját terasz tartozik, ahol a reggeli kávét csodás napkeltében tudják elfogyasztani vendégeink.

A házban csodájára járhatunk értékes festményeknek, melyek Csergezán Pál és Kiss Richárd festőművészek híres alkotásai. Egytől egyik a vadászat, az erdő szeretetét tükrözik, csodálatos hangulatot idézve ezzel a Vadászháznak.

A műalkotások mellett fontos megemlíteni a Vendégkönyvet, amit igazi kincsként őrzünk, mert történelmi pillanatokat rejt magában. Tiszteletét tette Fidel Castro, a nepáli király és Valentina Tereshkova is, de Kádár János és Leonid Brezsnyev kedvelt pihenőhelye is volt a Vadászház.

A kiváló adottságokkal rendelkező vadászterület vadállománya minőségi trófeáival és kimagaslóan eredményes vadászataival országos szinten a magyar vadászati kultúra egyik legnevesebb régiója volt a múltban és napjainkban is. Ezt igazolják az itt elejtett világrekord vadkan vagy a világranglista elején helyet foglaló muflon, dám trófeák. 3 híres trófea ma is a rendezvényterem falát díszíti.